Menu
Een Afrikaans sprookje in Twente
Thuiskomen in het groene Openluchttheater Hertme

Heeft u vragen?

Festivalinformatie

Wanneer is het Afrika Festival Hertme 2018?

Het Afrika Festival Hertme 2018 is op 7 & 8 juli 2018.

Hoe oud moet je zijn om naar het Afrika Festival te gaan?

Er is geen minimumleeftijd, het Afrika Festival is voor alle leeftijden. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. De beveiliging kan om een legitimatiebewijs vragen bij twijfel.

Vanaf hoe laat is het festivalterrein opengesteld?

Kijk op deze pagina voor de tijden en programmering!

Hoeveel kost een kaartje voor het Afrika Festival?

Op deze pagina kunt u meer vinden over de prijzen voor het Afrika Festival 2018.

Waar kan ik kaarten kopen voor het Afrika Festival?

U kunt op deze website online uw tickets bestellen.

Het lukt me niet om tickets te bestellen, wat moet ik doen?

Indien u vragen heeft over uw bestelling of problemen ondervindt met het bestellen van tickets, kunt u terecht bij YourTicketPprovider (klik). Zij zijn ook te bereiken per e-mail: info@yourticketprovider.nl, WhatsApp (op werkdagen tussen 9 - 17 uur) 06 16 39 66 95 of per telefoon: 030 20 40 258.

Zijn kinderen ook welkom op het festival?

Natuurlijk! Kinderen van 0 tot 4 jaar mogen zelfs gratis naar binnen! Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar betalen een kleine vergoeding van € 7,50 voor een dagkaart en € 12,50 voor een passepartout. Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma, waarin zij kennismaken met het Afrikaanse continent!

Is het festival toegankelijk voor mindervaliden en invalide personen?

Ja, het festivalterrein is toegankelijk voor mindervaliden en invalide personen.

Bereikbaarheid

Wat is het exacte adres van het Afrika Festival Hertme?

Openluchttheater Hertme. Hertmerweg 31, 7626 LV Hertme.

Is het festival goed bereikbaar met de auto?

Hertme ligt dicht bij de A1/A35 en is via de afslag Borne goed te bereiken. De route naar het Afrika Festival wordt in Borne duidelijk aangegeven en er is voldoende parkeergelegenheid, vanwaar je met een pendelbus of te voet naar het festivalterrein kunt gaan.

Is het festival goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja. U kunt per trein naar station Borne reizen. Vanaf het station gaat een pendelbus van en naar het festivalterrein. De pendelbus rijdt vanaf 11.30 uur tot 00.30 uur (zaterdag) en 22.00 uur (zondag). Iedere 10 à 15 minuten vertrekt er een bus. Het tarief is € 2,00 p/p (vanaf 12 jaar) en voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 1,00. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met deze pendeldienst.

Overig

Hoe kan ik betalen op het festivalterrein?

Eten en drinken worden met muntjes betaald. De munten kosten €2,30 per stuk en zijn te halveren (het is dus mogelijk dat iets 1,5 munt kost). Bij de meeste festivalkramen is het niet mogelijk om te pinnen. Het is dus raadzaam om contant geld mee te nemen. Bij de festivalkassa is het mogelijk om contant geld te pinnen. Houdt er rekening mee dat het druk kan zijn rondom de kassa's. Om deze reden wordt dan ook verzocht om indien mogelijk contant geld mee te nemen voor de Afrikaanse markt.

Is het toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival?

Ja, het meebrengen van eigen consumpties is toegestaan.

Is het toegestaan om honden mee te nemen naar het festival?

Nee, honden zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Hulphonden zijn vanzelfsprekend wel welkom.

Is het toegestaan om paraplu's mee te nemen op het festivalterrein?

Nee, vanwege het feit dat het zicht op het podium enorm wordt beperkt door paraplu's, zijn ze niet toegestaan. Wel zijn er bij eventuele neerslag poncho's verkrijgbaar op het festival.

Kan ik mijn fotocamera / filmcamera / iPad meenemen naar het festival?

We begrijpen goed dat u het liefst zoveel mogelijk vastlegt tijdens het Afrika Festival. Het is toegestaan om voor eigen gebruik foto- en filmopnames te maken. Wel willen we u waarschuwen; niet iedere artiest zal het op prijs stellen dat er opnames gemaakt worden voor grootschalige verspreiding op internet en ook het flitsen kunnen artiesten als storend ervaren.